Košarica je trenutno prazna :(

EGO Power+ 98 cm T6 traktorska baterijska kosilica (sakupljanje u košaru)

Lager: 7.00000
TR3801E-B

*Kada kupite ovu kosilicu, besplatno dobivate bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah. KOSITE DO DVA HEKTARA SA JEDNIM PUNJENJEM Novi traktori EGO s vozačem postavljaju visoke standarde u području baterijskih kosilica i kosilica s bočnim izbacivanjem. Snažni dvostruki noževi i tlačna čelična platforma osiguravaju robustan rad kosilica učinkovitim skupljanjem trave u spremnik za travu […]

Više informacija
Lager: Da
Cjena: 5.999,00 €

Opis

*Kada kupite ovu kosilicu, besplatno dobivate bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah.

KOSITE DO DVA HEKTARA SA JEDNIM PUNJENJEM

Novi traktori EGO s vozačem postavljaju visoke standarde u području baterijskih kosilica i kosilica s bočnim izbacivanjem. Snažni dvostruki noževi i tlačna čelična platforma osiguravaju robustan rad kosilica učinkovitim skupljanjem trave u spremnik za travu na stražnjoj strani kosilice ili brzim bočnim bacanjem. Središnji LCD zaslon za upravljanje postavljen je na kontrolnu ploču, što olakšava podešavanje brzine vožnje i noževa. Bluetooth veza omogućuje korisniku praćenje rada stroja.

Predstavljamo najnoviju traktorsku kosilicu EGO koju napaja baterija od 56 volti za učinkovit i ekološki prihvatljiv rad. Ovaj je opremljen baterijskim konektorom s više priključaka koji osigurava kompatibilnost s različitim modelima baterija EGO za dulje vrijeme rada. Kontrola je na dohvat ruke s upravljačem koji omogućuje jednostavno manevriranje tijekom košnje.

Uz svestrane mogućnosti košnje, uključujući skupljanje trave u prostranom spremniku za travu od 300 litara, pruža fleksibilnost za razne potrebe njege travnjaka. Njegove dvostruke oštrice osiguravaju učinkovitu košnju, a 12 visina rezanja omogućuje precizno podešavanje za postizanje željene duljine trave. Osim toga, sa značajkama kao što su odabir načina vožnje i podesive postavke brzine, imate potpunu kontrolu nad košnjom.

Dizajnirana za izdržljivost i pouzdanost, ova se kosilica može pohvaliti IPX4 ocjenom otpornosti na vodu, osiguravajući da će nastaviti kositi u vanjskim uvjetima. Nudi brzine naprijed do 9,6 km/h i brzine natrag do 4,8 km/h, omogućujući brzu i učinkovitu košnju. Visina košnje je od 2,5 do 10 cm, što odgovara različitim duljinama trave i tipovima terena.

S dimenzijama 2580 x 1110 x 1040 mm, ova kosilica pruža široku pokrivenost dok je dovoljno kompaktna za jednostavno skladištenje. Uz težinu od 220 kg, osigurava stabilnost tijekom rada bez gubitka okretnosti. Uz 5-godišnje jamstvo za privatnu uporabu i 1-godišnje jamstvo za profesionalnu uporabu, možete vjerovati kvaliteti i pouzdanosti ove kosilice.

Komplet uključuje samu kosilicu, zajedno s dva noža, kompletom za malčiranje za svestrane opcije košnje i punjač od 1600 W za brzo i praktično punjenje baterije. Bilo da ste vlasnik kuće ili profesionalni krajolik, ova EGO kosilica je vaše rješenje za učinkovito održavanje travnjaka bez napora.

Dobro je znati

Ne susjedova trava, od zavisti će pozelenjeti susjedi

Orezivači i trimeri EGO Power+ proizvod su najnaprednije tehnologije.

Čitaj više

Pet razloga zašto odabrati puhač lišća EGO Power+

Puhače EGO Power+ pogone snažni motori bez četkica visoke učinkovitosti.

Čitaj više

Baterijske kosilnice EGO Power+ mijenjaju pravila

Sva snaga benzina, ali bez buke i benzina

Čitaj više

Za čišću, tišu i udobniju budućnost

Bez buke, bez ispušnih plinova, bez brige

Čitaj višeNaši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief