Košarica je trenutno prazna :(

Pet razloga zašto odabrati puhač lišća EGO Power+

Puhače EGO Power+ pogone snažni motori bez četkica visoke učinkovitosti.

Kolutate li i vi očima kad je vrijeme proljetnog čišćenja oko kuće? Opremite se učinkovitim pomoćnicima koji će obaviti posao umjesto vas! Snažni akumulatorski puhači EGO Power+ učinkoviti su, tihi i prihvatljivi za korisnika i okoliš.

Snažni i izdržljivi kao benzinski

Puhače EGO Power+ pogone snažni motori bez četkica visoke učinkovitosti, a opremljeni su tehnologijom turbinskih ventilatora, što pruža nevjerojatnu brzinu (čak 270 km/h), veću snagu i dulje vrijeme rada. Cijev velikog promjera omogućuje maksimalan protok zraka i time lakši rad.

Puhače EGO Power+ pogoni 56-voltna baterija ARC Lithium. To je vodeća baterija na tržištu kompatibilna sa svim alatima i punjačima EGO Power+.

Manje buke i vibracija i nula emisija

Svakodnevno izlaganje bučnim alatima na benzinski pogon može uzrokovati povećan stres, gubitak sluha i tinitus – stalan osjećaj zujanja u ušima. Izborom akumulatorskog puhača EGO Power+ izbjeći ćete te probleme. Naši puhači su tihi i rade s niskim razinama vibracija – često ispod 2,5 m/s2 i znatno ispod granične vrijednosti izloženosti (EAV). Osim toga, ne opterećuju okoliš emisijama.

Prilagodljiva brzina za lakše upravljanje

Puhači EGO Power+ dizajnirani su tako da njihovu brzinu možete prilagoditi poslu koji obavljate. Za čišćenje osjetljivih područja uključite niske brzine i niski protok zraka, a velike brzine i veći protok zraka dobro će vam doći za čišćenje mokrog lišća i težih predmeta.

Leđni puhač za praktičnost pri čišćenju većih područja

Leđni puhači EGO Power+ mogu se pohvaliti inteligentnim funkcijama koje zahtjevne poslove pretvaraju u ugodne. Funkcija Boost svojom snagom otpuhuje mokro lišće, smeće pa čak i kamenje, a pogodna je i za čišćenje većih površina. Ergonomski dizajnirani ruksaci ravnomjerno raspoređuju težinu alata i tako osiguravaju udobnost pri radu.

Leđni puhač LBP8000E odlikuje se i tehnologijom Peak Power, koja kombinacijom snage dviju baterija EGO Power+ osigurava najveću snagu i vrijeme rada, što omogućuje brže čišćenje. Dizajniran je s poboljšanim korisničkim sučeljem, sustavom upravljanja i novijim i snažnijim motorom bez četkica.

Jedna baterija za sve

Puhače EGO Power+ pogoni 56-voltna baterija ARC Lithium. To je vodeća baterija na tržištu kompatibilna sa svim alatima i punjačima EGO Power+. Ta univerzalna kompatibilnost baterija omogućuje vam uporabu baterije bilo koje veličine za bilo koji alat iz linije EGO POWER+. To ne samo da je praktično nego će vam uštedjeti i prilično novca.  

Za više informacija obratite se našim stručnjacima.

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief