Košarica je trenutno prazna :(

Ne susjedova trava, od zavisti će pozelenjeti susjedi

Orezivači i trimeri EGO Power+ proizvod su najnaprednije tehnologije.

Izreka da je kod susjeda trava zelenija (više) ne vrijedi. Orezivači i trimeri EGO Power+ proizvod su najnaprednije tehnologije, zato je košnja s njima pravi užitak. Odlikuju se velikim brojem funkcija i dodataka koji osiguravaju učinkovitost i preciznost, a korisniku pružaju zaštitu i udobnost pri radu. Sve to bez buke, vibracija i emisija!

Snažni motori i minimalne vibracije

Orezivači i trimeri EGO Power+ opremljeni su snažnim motorima bez četkica koji omogućuju optimalnu učinkovitost i dulje vrijeme rada, a istodobno imaju nisku razinu vibracija, što će vam znatno olakšati posao.

Prva u svijetu Line-IQ tehnologija tvrtke EGO osigurava kontinuirani rad trimera jer automatski senzori prate i automatski osiguravaju dužinu niti i održavaju optimalan promjer.

Tihi i ekološki prihvatljivi

Naravno, to je moguće! Unatoč snažnim motorima koji osiguravaju učinkovito orezivanje EGO Power+ orezivači i trimeri ne stvaraju buku. Zbog svojeg rada na baterije oni su i ekološki prihvatljivi, odnosno bez emisija.

Jedna baterija za sve

Trimere i orezivače EGO Power+ pogoni 56-voltna baterija ARC Lithium. Riječ je o vodećoj bateriji na tržištu koja je kompatibilna sa svim alatima EGO Power+ i s alatima iz serije Professional-X. Za kosu, kosilicu, lančanu pilu i puhač lišća tako možete upotrebljavati istu bateriju, što nije samo praktično nego će vam uštedjeti i prilično novca.

Tehnologiji Powerload i Line-IQ za nesmetan rad

Sada možete uređivati svoj travnjak zelenilom bez ometajućih prekida. Vremena kad ste morali prekinuti posao da biste promijenili nit su prošlost.

Revolucionarna tehnologija Powerload tvrtke EGO automatski ubacuje nit u glavu trimera. Samo provučete konac i pritisnete gumb, sve ostalo će napraviti alat. Tehnologijom Powerload poboljšani su modeli ST1400E-ST, ST1401E-ST, ST1510E i ST1511E.

Prva u svijetu Line-IQ tehnologija tvrtke EGO osigurava kontinuirani rad trimera jer automatski senzori prate i automatski osiguravaju dužinu niti i održavaju optimalan promjer. Tehnologijama Line-IQ i Powerload može se pohvaliti najinovativniji trimer u branši – ST1610E-T.

Nastavak EGO Professional-X Rotocut za veću preciznost i zaštitu

EGO Professional-X Rotocut je nastavak koji s dvije suprotno rotirajuće oštrice od legiranog čelika visoke čvrstoće umjesto niti produljuje vrijeme rada i smanjuje vibracije. Budući da sprečava bacanje ostataka, idealan je za uporabu u izgrađenim područjima gdje je rizik od ozljeda ili štete visok. Niskim profilom na mjenjaču može se uhvatiti ukoštac i s najteže dostupnim mjestima, zato uz njegovu pomoć s lakoćom kosite travu, korov i mahovinu na betonu, stazama i rubnjacima.

Orezivač i trimer u jednom

Neki modeli kosa EGO Power+ mogu se upotrebljavati kao orezivač ili trimer. Imaju trostranu čeličnu oštricu orezivača za hvatanje ukoštac s bilo kojom površinom. Prekidač za odabir brzine omogućuje korisniku da mijenja brzinu, a dodana sigurnosna brava osigurava veću sigurnost.

Za kućnu i profesionalnu uporabu

Trimeri i orezivači EGO Power+ namijenjeni su za kućnu i profesionalnu upotrebu. S različitim opsezima i brzinama rezanja pogodni su za orezivanje malih vrtova kao i većih i zahtjevnijih površina.

Prilagodljivost i udobnost

Kako bi rad bio lakši i prije svega udobniji, trimeri i orezivači opremljeni su jednom naramenicom ili dvostrukim ramenim pojasom. Neki modeli imaju i teleskopsku dršku za prilagođavanje visini korisnika.

Za više informacija obratite se našim stručnjacima.

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief