Košarica je trenutno prazna :(

Baterijske kosilnice EGO Power+ mijenjaju pravila

Sva snaga benzina, ali bez buke i benzina

Još prije nekoliko godina činilo se nezamislivim da bi baterijske kosilice mogle u potpunosti zamijeniti benzinske. Razlog je jasan: kosilice trebaju veliku snagu, ali proizvođači je nisu znali pohraniti u dovoljno malu bateriju. EGO Power+ sa svojom najnaprednijom baterijskom tehnologijom sve je promijenio.

Sva snaga benzina, ali bez buke i benzina

Kosilice EGO u pogledu performansi i snage jednake su benzinskim kosilicama, ali košnja njima znatno je drugačija. Baterijske kosilice neusporedivo su tiše od benzinskih, ne proizvode smrdljive i štetne ispušne plinove. A košnja njima ugodnija je jer proizvode manje vibracija.

Sve kosilice EGO tehnološki su napredne i svestrano upotrebljive. Na raspolaganju su vam različiti modeli koji su posebno prilagođeni različitim potrebama.

Pritisak na gumb i već možete kositi

Čak i najbolja benzinska kosilica ponekad je hirovita i ne pali odmah ako se savjesno ne brinemo o njezinu održavanju. Kod baterijskih kosilica EGO tih problema nema. Ne zahtijevaju posebno održavanje, a za pokretanje dovoljan je pritisak na gumb. Svi modeli kosilica EGO sklopivi su kako bi zauzeli manje mjesta u garaži.

S jednim punjenjem do 1000 kvadratnih metara

Baterijske kosilice EGO nude revolucionarnu snagu, jednaku ili bolju od premium benzinskih kosilica. Njihova uporaba je iznimno jednostavna, izvrsno su upravljive, omogućuju prilagodbu visine reza i malčiranja, imaju mogućnost bočnog i stražnjeg izbacivanja trave ili skupljanja u košaru i sl. Ukratko, znaju praktički sve što znaju i benzinske. Ali ni kapacitet više nije problem, jer samo s jednim punjenjem baterije možete pokositi zaista velike površine: kosilica s nožem širine 52 cm i 7,5 Ah baterijom i do 1000 kvadratnih metara.

Jedna baterija za sve uređaje EGO

EGO Power+ nisu samo kosilice, njihov program uključuje i druge vrtne alate i strojeve, poput puhača lišća, baterijskih kosa, škara za živu ogradu i druga. Najljepše je pritom što ne morate kupiti bateriju za svaki alat EGO jer su svi kompatibilni sa svim baterijama EGO.

Pronađite baterijsku kosilicu EGO po svojoj mjeri

Sve kosilice EGO tehnološki su napredne i svestrano upotrebljive. Na raspolaganju su vam različiti modeli koji su posebno prilagođeni različitim potrebama. Uži modeli sa širinom reza od 42 centimetra pogodni su za manje vrtove, posebno ako ćete kositi uže površine ili prolaze. Ako je vaša parcela na padini, obvezno odaberite neki od samohodnih modela. A ako ste vlasnik velike livade, sigurno će vam najbolje služiti kosilica sa širinom reza od 52 centimetra (i samostalnim pogonom).

Pogledajte ponudu i odaberite pravi model za sebe.

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief