Košarica je trenutno prazna :(

EGO Power+ PGX prenosni power bank i 40Ah baterija HC2240T

Lager:
PGX1401PB

PROBOJ NA PODRUČJU CJELODNEVNOG NAPAJANJA STRUJOM Srce novog EGO Pro X sustava za punjenje baterija je prijenosni, super-brzi Power Bank koji omogućuje rad Pro X alata tijekom cijelog dana. Naš novi Power bank omogućuje punjenje naših baterija čak i bez punjača, tako da možete raditi na terenu bez brige da će baterija prestati raditi zbog […]

Više informacija
Lager: Ne
Cjena: 2.199,00 €

Opis

PROBOJ NA PODRUČJU CJELODNEVNOG NAPAJANJA STRUJOM

Srce novog EGO Pro X sustava za punjenje baterija je prijenosni, super-brzi Power Bank koji omogućuje rad Pro X alata tijekom cijelog dana.

Naš novi Power bank omogućuje punjenje naših baterija čak i bez punjača, tako da možete raditi na terenu bez brige da će baterija prestati raditi zbog nedostatka napunjenosti. Međutim, mora se koristiti s baterijom od 40 Ah, koja je dostupna zasebno.

Power bank ima dva mjesta za punjenje bilo koje ARC lithiumTM baterije, ima LED indikator koji pokazuje napunjenost, ima ručke za lakši transport i može se slagati jedna na drugu radi uštede prostora. Također ima bluetooth vezu za lakši prikaz napunjenosti baterije. U ovom setu nalazi se i naš najjači akumulator od čak 40Ah. Napaja EGO PGX Power Bank za brzo punjenje svih EGO ARC LithiumTM prijenosnih baterija.

Baterija ima mjerač koji pokazuje napunjenost same baterije, dizajnirana je tako da je sigurnost na prvom mjestu, tako da se može lako pričvrstiti i zalijepiti na mjesta predviđena za ovu bateriju. Također ima mogućnost povezivanja putem bluetootha, za prijenos podataka, nadzor i kontrolu. Ugrađena ručka omogućuje lakši transport od punjača do Power bank-a.

Dobro je znati

Ne susjedova trava, od zavisti će pozelenjeti susjedi

Orezivači i trimeri EGO Power+ proizvod su najnaprednije tehnologije.

Čitaj više

Pet razloga zašto odabrati puhač lišća EGO Power+

Puhače EGO Power+ pogone snažni motori bez četkica visoke učinkovitosti.

Čitaj više

Baterijske kosilnice EGO Power+ mijenjaju pravila

Sva snaga benzina, ali bez buke i benzina

Čitaj više

Za čišću, tišu i udobniju budućnost

Bez buke, bez ispušnih plinova, bez brige

Čitaj višeNaši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief