Košarica je trenutno prazna :(

Za čišću, tišu i udobniju budućnost

Bez buke, bez ispušnih plinova, bez brige

Ulaskom marke EGO Power+ na europska tržišta započela je tiha revolucija koja će oblikovati budućnost vrtlarenja i uređenja okoliša. Baterijski alati i vrtni strojevi EGO nimalo ne zaostaju u odnosu na benzinske u pogledu snage i performansi, a njihova uporaba neusporedivo je jednostavnija i ugodnija.

Svjetska senzacija

EGO Power+ je relativno nova robna marka, nastala u SAD-u, ali sa svojom revolucionarnom baterijskom tehnologijom ubrzo je postala svjetska senzacija. Nevjerojatno snažni alati i strojevi EGO od 2014. oduševljavaju i korisnike diljem Europe i s naših travnjaka i vrtova polako, ali sigurno izbacuju tradicionalne alate i strojeve s benzinskim motorom.

Iznimne karakteristike uređaja EGO izazvale su svojevstan fenomen: na internetu možete pronaći stotine videodemonstracija uporabe, svjedočanstava, preporuka i drugih priloga ponosnih vlasnika vrtnih strojeva EGO.

Broj jedan u baterijskoj tehnologiji

Uspjeh marke EGO Power+ počiva na najnaprednijoj baterijskoj tehnologiji. Sve njihove uređaje pokreće vodeća litijska baterija na tržištu 56 V Arc Lithium, koja osigurava jednaku snagu kao alat na benzinski pogon, ali bez nedostataka. Na raspolaganju je u različitim veličinama ili različitim kapacitetima; od 2,5 Ah do 12 Ah. Ali sve su kompatibilne sa svim uređajima EGO. Na taj način možete puno uštedjeti, jer vam je za vašu kosilicu, kosu, motornu pilu i puhač za lišće potrebna samo jedna baterija.

Bez buke, bez ispušnih plinova, bez brige

EGO Power+ postigao je ono što se prije samo nekoliko godina činilo nemogućim: njihove baterijske kosilice i drugi uređaji ekvivalentni su snagom i učinkom benzinskim uređajima, a korisnika pritom nagrađuju nevjerojatnom udobnošću.

Pritiskom na gumb možete kositi, piliti, orezivati ​​i oblikovati živu ogradu… I to bez zaglušujuće buke benzinskog motora i bez štetnih ispušnih plinova. Baterijski alati uzrokuju manje vibracija, zato je rad s njima manje naporan. Kada vam ne treba, sklopite ga i spremite tako da zauzima što manje mjesta. Bez zamjene svjećica i ulja, bez pripreme mješavine i bez spremnika za gorivo u kućnoj garaži.

Kupite uređaj EGO i zasadite drvo

Jedan od gorućih problema čovječanstva je onečišćenje zraka, koje svake godine uzrokuje milijune prijevremenih smrti. Prelazak na baterijski alat stoga znači velik korak u pravom smjeru, budući da benzinski alati pridonose prilično velikom udjelu emisija.

Kupnjom alata EGO pridonijet ćete i pošumljavanju degradiranih područja jer su se u EGO Power+ obvezali za svaki prodani alat zasaditi drvo.

Ne vjerujete plaćenim oglasima? Slušajte korisnike

Iznimne karakteristike uređaja EGO izazvale su svojevstan fenomen: na internetu možete pronaći stotine videodemonstracija uporabe, svjedočanstava, preporuka i drugih priloga ponosnih vlasnika vrtnih strojeva EGO. Ti prilozi nastaju spontano, jednostavno zbog oduševljenja. Upotrijebite #powerbeyondbelief i uvjerite se sami.

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief