Košarica je trenutno prazna :(
Bez baterije i punjača

EGO Power+ 50cm baterijska lančana pila (brzina lanca 30m/s)

Lager: 24.00000
CSX5000

STVARAN ZA NAJTEŽE ZADATKE Motorne pile EGO Power + napravljene su za najteže poslove. Debla, balvani, grane, ništa im ne stoji na putu. Prva u novoj generaciji EGO stražnjih ručki za motornu pilu. Zadovoljava potrebe profesionalnih korisnika koji trebaju podnu pilu za obavljanje najtežih poslova. Ravnoteža je ključni fokus novog dizajna, osiguravajući da se pila […]

Više informacija
Lager: Da
Cjena: 599,00 €

Opis

STVARAN ZA NAJTEŽE ZADATKE

Motorne pile EGO Power + napravljene su za najteže poslove. Debla, balvani, grane, ništa im ne stoji na putu. Prva u novoj generaciji EGO stražnjih ručki za motornu pilu. Zadovoljava potrebe profesionalnih korisnika koji trebaju podnu pilu za obavljanje najtežih poslova. Ravnoteža je ključni fokus novog dizajna, osiguravajući da se pila može koristiti dugo vremena.

Predstavljamo EGO CSX5000, revolucionarnu motornu pilu sa stražnjom ručkom dizajniranu da zadovolji zahtjeve profesionalnih korisnika koji se bave najtežim poslovima. S duljinom oštrice od 50 cm i promjenjivom brzinom lanca od 20/25/30 m/s, ova motorna pila nudi snagu i svestranost bez premca. Napajana EGO asortimanom litij-ionskih baterija kapaciteta od 2,5 Ah do 12,0 Ah, pila CSX5000 pruža dulje vrijeme rezanja s do 175 rezova s ​​jednim punjenjem.

Opremljena sa AK2025 vodilicom i AC2035 lancem, ova motorna pila osigurava brzo i učinkovito rezanje. Lančana pila ima mehaničku i elektroničku kočnicu lanca za veću sigurnost tijekom rada. Osim toga, automatski sustav podmazivanja osigurava nesmetan rad lanca, a spremnik ulja od 250 ml osigurava dovoljnu količinu maziva za dugotrajnu upotrebu.

Motorna je pila dizajnirana imajući na umu udobnost korisnika, budući da njezina razina buke od 92 dB(A)/104 dB(A) LpA/LwA i minimalne vibracije od 3,3/1,7 M/S2 smanjuju umor rukovatelja tijekom dugotrajne uporabe. S težinom od 6,2 kg (bez baterije) pruža ravnotežu između snage i agilnosti.

Pokretana motorom bez četkica, ova motorna pila pruža učinkovit učinak i dugotrajnu izdržljivost. Za privatnu uporabu ima 5 godina jamstva, a za profesionalnu 3 godine, što jamči miran san i povjerenje u njegovu kvalitetu i pouzdanost.

Ukratko, motorna pila EGO CSX5000 kombinira snagu, učinkovitost i izdržljivost, što je čini najboljim izborom za profesionalce koji traže motornu pilu visokih performansi za zahtjevne primjene.

Tehnične specifikacije

DUŽINA OŠTRICE 50 cm
BRZINA LANCA 20/25/30 m/s
Baterija 2,5 Ah 40 rezova
Baterija 4,0 Ah 60 rezova
Baterija 5,0 Ah 75 rezova
Baterija 6,0 Ah 90 rezova
Baterija 7,5 Ah 110 rezova
Baterija 10,0 Ah 150 rezova
Baterija 12,0 Ah 175 rezova
LANAC AK2025
TIP LANCA AC2035
POSUDICA ZA ULJE 250 ml
ULJE ZA LANAC Automatski
KOČNICA LANCA Da (mehanička i elektronička)
Razina buke LpA/LwA 92dB(A)/104dB(A)
VIBRACIJE (M/S2) 3,3/1,7
NAPETOST LANCA Priručnik
TEŽINA BEZ BATERIJE 6,2 kg
VRSTA MOTORA Bez četkica
GARANCIJA ZA PRIVATNU UPOTREBU 5 godina
PROFESIONALNA GARANCIJA 3 godine

Dobro je znati

Ne susjedova trava, od zavisti će pozelenjeti susjedi

Orezivači i trimeri EGO Power+ proizvod su najnaprednije tehnologije.

Čitaj više

Pet razloga zašto odabrati puhač lišća EGO Power+

Puhače EGO Power+ pogone snažni motori bez četkica visoke učinkovitosti.

Čitaj više

Baterijske kosilnice EGO Power+ mijenjaju pravila

Sva snaga benzina, ali bez buke i benzina

Čitaj više

Za čišću, tišu i udobniju budućnost

Bez buke, bez ispušnih plinova, bez brige

Čitaj višeNaši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief