Košarica je trenutno prazna :(

EGO Power+ 107 cm T6 traktorska baterijska kosilica (bočno izbacivanje)

Lager: 7.00000
TR4201E

*Kada kupite ovu kosilicu, besplatno dobivate bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah. KOSITE VIŠE SA JEDNIM PUNJENJEM Novi traktori EGO s vozačem postavljaju visoke standarde u području baterijskih kosilica i kosilica s bočnim izbacivanjem. Snažni dvostruki noževi i tlačna čelična platforma osiguravaju robustan rad kosilica učinkovitim skupljanjem trave u spremnik za travu na stražnjoj […]

Više informacija
Lager: Da
Cjena: 5.499,00 €

Opis

*Kada kupite ovu kosilicu, besplatno dobivate bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah.

KOSITE VIŠE SA JEDNIM PUNJENJEM

Novi traktori EGO s vozačem postavljaju visoke standarde u području baterijskih kosilica i kosilica s bočnim izbacivanjem. Snažni dvostruki noževi i tlačna čelična platforma osiguravaju robustan rad kosilica učinkovitim skupljanjem trave u spremnik za travu na stražnjoj strani kosilice ili brzim bočnim bacanjem. Središnji LCD zaslon za upravljanje postavljen je na kontrolnu ploču, što olakšava podešavanje brzine vožnje i noževa. Bluetooth veza omogućuje korisniku praćenje rada stroja.

Predstavljamo najnoviju kosilicu EGO koju napaja baterija od 56 volti za učinkovit i ekološki prihvatljiv rad. Ova kosilica opremljena je multi-port baterijskim konektorom koji osigurava kompatibilnost s različitim modelima baterija EGO za dulje vrijeme rada. Kontrola je na dohvat ruke s upravljačem koji omogućuje jednostavno manevriranje tijekom košnje.

Sa raznovrsnim mogućnostima košnje, uključujući bočni izbacivanje za učinkovito upravljanje travom, ova kosilica pruža fleksibilnost za različite potrebe njege travnjaka. Njegove dvostruke oštrice osiguravaju učinkovitu košnju, a 12 visina rezanja omogućuje precizno podešavanje za postizanje željene duljine trave. Osim toga, sa značajkama kao što su odabir načina vožnje i podesive postavke brzine, imate potpunu kontrolu nad košnjom.

Dizajnirana za izdržljivost i pouzdanost, ova se kosilica može pohvaliti IPX4 ocjenom otpornosti na vodu, osiguravajući da će nastaviti kositi u vanjskim uvjetima. Nudi brzine naprijed do 9,6 km/h i brzine natrag do 4,8 km/h, omogućujući brzu i učinkovitu košnju. Visina košnje je od 2,5 do 10 cm, što odgovara različitim duljinama trave i tipovima terena.

S dimenzijama 1860 x 1090 x 1350 mm, ova kosilica pruža široku pokrivenost dok je dovoljno kompaktna za jednostavno skladištenje. Uz težinu od 182 kg, osigurava stabilnost tijekom rada bez gubitka okretnosti. Uz 5-godišnje jamstvo za privatnu uporabu i 1-godišnje jamstvo za profesionalnu uporabu, možete vjerovati kvaliteti i pouzdanosti ove kosilice.

Komplet uključuje samu kosilicu, zajedno s kompletom za malčiranje za svestrane mogućnosti košnje i punjačem od 1600 W za brzo i praktično punjenje baterije. Bilo da ste vlasnik kuće ili profesionalni krajolik, ova EGO kosilica je vaše rješenje za učinkovito održavanje travnjaka bez napora.

Tehnične specifikacije

NAPON 56V
KONEKTOR ZA BATERIJE Multiport
UPRAVLJANJE Upravljač
OPCIJE REZANJA Bočno izbacivanje
BROJ OŠTRICA Dvije
BROJ VISINA REZANJA 12
OVJES SJEDILA Ne
ODABIR NAČINA VOŽNJE Da
ODABIR BRZINE VOŽNJE Da
ODABIR BRZINE REZANJA Da
IP KLASE IPX4
BRZINA VOŽNJE NAPRIJED (km/h) do 9,6
BRZINA VOŽNJE NAZAD (km/h) do 4,8
VISINA REZANJA (cm) 2,5-10
TEŽINA 182 kg
DIMENZIJE DxVxŠ (mm) 1860x1090x1350
GARANCIJA ZA PRIVATNU UPOTREBU 5 godina
GARANCIJA ZA PROFESIONALNU UPORABU 1 godina
KIT Kosilica, set za malčiranje, punjač 1600W

Dobro je znati

Ne susjedova trava, od zavisti će pozelenjeti susjedi

Orezivači i trimeri EGO Power+ proizvod su najnaprednije tehnologije.

Čitaj više

Pet razloga zašto odabrati puhač lišća EGO Power+

Puhače EGO Power+ pogone snažni motori bez četkica visoke učinkovitosti.

Čitaj više

Baterijske kosilnice EGO Power+ mijenjaju pravila

Sva snaga benzina, ali bez buke i benzina

Čitaj više

Za čišću, tišu i udobniju budućnost

Bez buke, bez ispušnih plinova, bez brige

Čitaj višeNaši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief